Een gastronomische e-bike-ervaring in Schloss Schauenstein

Sterrenchef Andreas Caminada partnert met gerenomeerd e-bikemerk FLYER

Prachtige berglandschappen en bijna mytische kwaliteitsstandaarden, dat zijn twee eigenschappen die onlosmakelijk verbonden zijn met Zwitserland. Dat wordt nog maar eens bevestigd in Schloss Schauenstein, een kasteel in het pitoresk stadje Fürstenau aan de voet van de Zwitserse Alpen, waar sterrenchef Andreas Caminada zijn bekroond restaurant en boetiekhotel runt. Om de hele gastronomische ervaring naar een nog hoger niveau te tillen, sloeg de sterrenchef de handen in elkaar met e-bikemerk FLYER. 

Met zijn drie Michelin-sterren en 19 Gault Millau-punten is Schloss Schauenstein dé culinaire hotspot van de Zwitserse Viamala regio. “Eten moet een reis van de zintuigen zijn die een blijvende indruk achterlaat en je vooral gelukkig maakt”, zegt restaurateur Andreas Caminada. En zoals elke e-biker weet, ervaar je zo’n onvergetelijke geluksmomenten ook op de e-bike. Daarom was een samenwerking voor e-bikemerk FLYER bijna vanzelfsprekend. “Het aanbieden van premium producten, diensten en  ervaringen aan klanten is de focus van beide bedrijven en dus passen de merken perfect bij elkaar”, zegt FLYER CEO Andreas Kessler.

De veelzijdige Gotour3 in actie.
De veelzijdige Gotour3 in actie.

Daarom werd Schloss Schauenstein voorzien van 8 gloednieuwe FLYER Gotour3 modellen. De e-bikes met een krachtige ondersteuning staan nu klaar voor de gasten van het kasteel. Zij kunnen hun Gotour3 beladen met een picknickmand, gevuld met lekkernijen uit de  fijne keuken van Andreas Caminada. Samen willen de twee bedrijven mensen stimuleren om iets goeds te doen voor lichaam en geest. De prachtige omgeving rond het kasteel verkennen was nog nooit zo aangenaam! 

Benieuwd naar de Gotour3 of andere FLYER-modellen? Je vindt ze overzichtelijk terug in onze e-bikecatalogus.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal