Abus 9210 Ivy Chain

Wie een hoogwaardige fiets koopt, bespaart best niet op veiligheid, en al helemaal niet op diefstalbeveiliging. Het kettingslot Ivy Chain 9210 van Abus biedt prima bescherming, ook op parkeerlocaties met een hoog diefstalrisico. De ketting is 9 mm dik en is beschermd door een IvyTex-omhulsel. Ze is beschikbaar in verschillende lengtes: 85, 110, 140 en 170 cm.

Prijs: vanaf € 109,95

 

Aqua Commute Single

Deze fietstas voor klimaatvriendelijk forenzen is gefabriceerd in de Duitse Vaude-vestiging in Tettnang. Het is een duurzame metgezel op weg naar het werk. De tas is immers gemaakt van robuust pvc-vrij canvas, is bedrukt met reflecterende elementen en is waterdicht gelast. Het interieur is op het dagelijkse kantoorleven afgestemd, met een gepolsterd laptopvak, een pennenhouder en verschillende steek- en ritsvakken.

Prijs: € 120

 

Cyclo Tour Computer

Met zijn 2,8 inch anti-reflectiescherm is de Cyclo Discover Pal Wifi GPS Tour Computer van Mio klaar voor uw buitenactiviteiten. De WeJoin Group Track-functie maakt het mogelijk om routes te delen, dezelfde rit met vrienden te rijden en locaties van elkaar te weten te komen. Fietst u graag knooppuntroutes, voer de knooppuntcijfers van de route, die u bijvoorbeeld uit een tijdschrift voor Nederland, België, Duitsland of Frankrijk haalt, gewoon in het systeem in.

Prijs: € 299,99

www.mio.com

 

Clip-On-reflectoren

Extra zichtbaarheid op de fiets bevordert de veiligheid, zoveel is zeker. Deze reflectoren van het Zweedse merk Bookman zijn zeer praktisch dankzij hun magneetsysteem. Daardoor kun je de Clip-On-reflectoren op je kleding, op tassen of op je fiets zelf plaatsen om op die manier je zichtbaarheid en je veiligheid aanzienlijk te vergroten.

Prijs: € 8,95 (snapband),

€ 7,95 (Clip-On-reflector)

Lazer Anverz NTA

Wil je de perfecte helm voor op je e-bike, ga dan voor de Anverz NTA van Lazer. Hij heeft de stijl en flair van een bromfietshelm, en het gewicht van een hoogwaardige fietshelm. Hij biedt the best of both worlds: goed geventileerd, comfortabel, lichtgewicht, stevig, veel bedekking en een groot vizier. Met de All Weather-schaal bedek je alle ventilatiegaten, zodat je droog en warm blijft. Dankzij het geïntegreerde Advanced Turnfit System volstaat een snelle draai aan de knop achteraan op de helm voor een nauwsluitende en comfortabele maatafstelling.

Prijs: € 199,99