ÅSKA gelauwerd met Henry van de Velde Award

Help jij deze speed pedelec op weg naar Public Gold?

Een duurzame, lokaal geproduceerde speed pedelec die er even ruig uitziet in de urban jungle als op de gravelpaden? Het Belgische ÅSKA BIKE speelde het voor elkaar, en dat werd ook opgemerkt door de kritische jury van de Henry van de Velde Awards. Als geselecteerde winnaar in de categorie Consumer dingt de ÅSKA BIKE nu mee naar een Public Gold Award. Stem nog tot 23 december en help dit knap staaltje fietstechniek naar de top.

De jaarlijks georganiseerde Henry van de Velde Awards zijn designprijzen die Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten, diensten en systemen lauweren, die dankzij het slim inzetten van design een positieve impact nalaten op de samenleving, het milieu en onze economie. De awards, website, tentoonstelling en bijhorende publicatie worden georganiseerd door Flanders DC.

Een professionele jury selecteerde de eerste 27 winnaars, verspreid over de categorieën Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Environment, Graphics, Habitat en Spaces.

ÅSKA BIKE, een duurzame Belgische speed pedelec ontwikkeld door Filip Dehing en Alden Demeuleneere, werd als winnaar geselecteerd in de categorie Consumer. De ÅSKA ziet er niet alleen futuristisch en avontuurlijk uit, hij wordt ook lokaal geproduceerd, heeft een Europese toeleveringsketen en een bijzonder lange levensduur. Bovendien zit hij boordevol hoogwaardige componenten en werd hij gebouwd met baanbrekende productietechnologie, productarchitectuur en design.

Deze publieksfavoriet is momenteel in de running voor een Public Gold Award.
Stem nog tot 23 december 2021 op de ÅSKA BIKE en help de prijs te verzilveren.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal