Begeesterd door de bakfiets

Overtuig jezelf op het Test Event  

Ben je dagelijks filerijden met zeurende kinderen op de achterbank beu? Of moe van die torenhoge onderhoudskosten van de auto misschien? Het zijn allemaal factoren die steeds meer jonge gezinnen en pendelaars doen twijfelen aan hun mobiliteitskeuzes. Met zijn budgetvriendelijk karakter en een verbazingwekkende laadcapaciteit, duikt de elektrische bakfiets steeds vaker op als de efficiëntste mobiliteitsoplossing in het hedendaags verkeer. Maar welke bakfiets kies je dan? Probeer zelf verschillende modellen op de Alles over E-bikes Test Events en maak de juiste keuze.

De kinderen, de hond, je werkmateriaal of de boodschappen, wat je ook moet vervoeren, er is geen tweewieler die het makkelijker maakt dan een elektrische bakfiets. Met een gemiddelde laadcapaciteit van +/- 250 kilogram en een elektrisch ondersteund duwtje in de rug, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Maar ook elektrische bakfietsen hebben je in verschillende vormen en smaken: met één of twee wielen, met een bak van kunststof of aluminium, met een regenhuif of gordels voor de kinderen… Niets maakt je keuze makkelijker, dan een doorgedreven test op een uitgestippeld testparcours. Op de Test Events van Alles over E-bikes krijg je de kans om naar hartenlust verschillende modellen uit te proberen. Deelnemen is bovendien helemaal gratis.

Je kan de volgende merken zelf uitproberen op de Alles over E-bikes Test Events in Park Spoor Noord Antwerpen (12 maart), op het circuit van Zolder (9 april) en in het Prins Mauritspark in Nieuwpoort (23 april). Schrijf je gratis in.

Merk Aanwezig op Test Event
Batavus Bakfietsen Antwerpen, Zolder en Nieuwpoort
Bergamont Antwerpen en Zolder
Dolly Antwerpen
Lovens Bakfietsen Antwerpen en Zolder
Urban Arrow Antwerpen

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal