Sfeervol Test Event in Nieuwpoort

E-Bikes testen aan de Belgische kust

Op 29 april vond het Alles over E-Bikes Test Event zijn weg naar de kuststreek. In de buurt van de oude jachthaven in Nieuwpoort testten honderden fietsliefhebbers de e-bike van hun keuze.

Na een week van pijpenstelen regenen was het een hele opluchting dat het Alles over e-Bikes Test Event in Nieuwpoort onder een staalblauwe hemel kon doorgaan. Sommigen maakten er zelfs een weekendje van en overnachtten op Camping Kompas.

De jachthaven was deze keer het mooie en sfeervolle decor waar tal van lustige e-bikers zich konden uitleven. In het nabijgelegen Prins Mauritspark werd een groots parcours uitgestippeld waar zowel de stadsfietsen als de speed pedelecs grondig konden worden getest. Het ruime aanbod aan e-bikes werd net als de aanwezige zon door het talrijk opgekomen publiek erg gesmaakt.

Duidelijk is ondertussen geworden dat de bezoekers op de verschillende events reeds goed geïnformeerd toekomen en hun laatste testritten maken alvorens hun definitieve beslissing tot aankoop te maken. Wij heten jullie alvast van harte welkom op onze volgende Alles over e-Bikes Test Events.

Bekijk hier onze fotoreportage:

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal