Sfeerverslag Test Event in Beervelde

Zonovergoten test event in Park van Beervelde

Begin mei vormde het prachtige Park van Beervelde het decor van onze voorlaatste e-bike testdag van het jaar. Een rustig lentezonnetje begeleidde onze fietsers door de groene omgeving van de Oost-Vlaamse natuur. En het publiek? Dat was uiteraard massaal opgedaagd! Wij verzamelden enkele reacties.

Bert (32) & Silke (29) – 2 dertigers uit Gent

“We waren op zoek naar een fiets waar we beiden op kunnen rijden. Het moet dienen voor de dagelijkse dingen zoals boodschappen en woon-werk-verkeer. Het fijne aan het evenement vonden we dat je meteen kan zien en voelen wat het prijsverschil op de verschillende fietsen inhoudt. Onze favoriet was een fiets van Flyer. Het parcours was trouwens ‘vree wijs’!”

Dieter (28) & Emma (30), Finn (2)

“We zijn op zoek naar een longtail-fiets waar ons zoontje mee op kan, en wat een fantastische manier om deze dingen een keer te testen. Een eerste keer met de bikefiets was wel spannend op het toch wel uitdagende parcours. We hebben een fiets van Lovens getest die ons enorm beviel.”

Liesbeth (68) & John (64)

“We komen met de bus uit Merelbeke. We zagen op Facebook de advertentie voor het evenement en waren toevallig net de aankoop van een e-bike aan het overwegen. We hebben hier namelijk net beslist voor welk model we zullen gaan, de Thompson! De uitleg van de man van Thompson was zeer uitgebreid. We wisten dat we een fiets zochten met riemaandrijving, en we hebben er hier een 4-tal kunnen testen. Het parcours was trouwens magnifiek!”

Geniet mee van de vrolijke en gemoedelijke sfeer in Beervelde dankzij volgende fotoreeks:

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal