Azor Zandvoort: InTube accu zorgt voor tijdloze elegantie

Met het model Zandvoort ontwierp Azor een Urban damesfiets voor elke  liefhebber van een sierlijke tweewieler. Ongemerkt even voorbijfietsen lukt niet meer, de Zandvoort oogst steeds weer bewonderende blikken. En terecht!

Met zijn dagrijverlichting, geïntegreerd achterlicht en semi-geïntegreerde display is de Zandvoort een lust voor het oog. Hij wordt standaard geleverd met een grote 630Wh InTube-accu en een sterke EP6 Cargo middenmotor. Die combinatie staat garant voor stevige prestaties. De MIK HD achterdrager zorgt ervoor dat je behoorlijk wat bagage kan meenemen. Niet voldoende, dan brengt de afneembare pick-up voordrager de redding. Die is apart verkrijgbaar.

Handmatig samengesteld

De Zandvoort telt drie framematen, volledig in aluminium: 49, 55 en 61 cm. Er zijn negentien standaardkleuren beschikbaar. Naar versnellingen is er keuze uit drie, vijf of een traploos Enviolo-systeem. Ook een onderhoudsarme Rolhoff-versnellingsnaaf, met veertien versnellingen, behoort tot de mogelijkheden. Elk exemplaar krijgt drie lagen slagvaste poederlak. De grondlaag is zinkhoudend zodat er geen roest onder de lak kan kruipen. Azor werkt overigens zoveel mogelijk met roestvrijstalen onderdelen. Trouw aan zijn basisfilosofie stelt het merk ook zijn Zandvoort-fietsen volledig handmatig samen in het Nederlandse Hoogeveen. Dit gebeurt naar de wensen van de klant zodat bijna elke fiets een uniek exemplaar is.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal