Fietsen De Geus: al 40 jaar de authentieke fietsspecialist voor heel Antwerpen

Fietsen De Geus blaast dit jaar veertig kaarsjes uit. In die periode is de fietshandelaar uitgegroeid tot de absolute lokale referentie. De missie is en blijft zoveel mogelijk Antwerpenaren op de fiets krijgen, en op de fiets houden. 

Met de opening vorig jaar van een winkel in Schoten telt Fietsen De Geus nu vijf winkels in het Antwerpse. In elke winkel combineert een toegewijd team de authenticiteit van vier decennia ervaring met een jonge en dynamische aanpak. “We hebben de charme en persoonlijkheid van een klein bedrijf, maar de slagkracht van een grote firma. Wie bij ons een fiets koopt, maakt deel uit van het peloton De Geus. Wij willen een duurzame relatie uitbouwen met onze klanten en hen een uitgebreide toegevoegde waarde bieden,” zegt zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck.

“Dat start met professioneel advies bij de aankoop. Wij denken van fietser tot fietser mee met de mobiliteitsvraag van de klant. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan van cargo- en longtailbikes tot urban modellen en vouwfietsen. In ons aanbod zitten enkel gerenommeerde merken: Gazelle, Lovens, Bullit, Veloe, Bergamont, Achielle, Urban Arrow, Scott en Riese & Müller. Stuk voor stuk duurzame modellen met uitmuntende technische onderdelen. Elk jaar verkent ons team de nieuwste modellen en brengt een selectie ervan samen in de Keus van de Geus. We hebben meer dan duizend fietsen op stock zodat er een snelle levering kan gebeuren.”

Fast lane service

“Al onze winkels hebben een super uitgeruste werkplaats. Omdat veel e-bikers hun fiets dagelijks gebruiken, kunnen ze bij een onderhoud of een herstelling hun e-bike niet lang missen. Met onze mobiliteitsgarantie zetten we onze klanten uit de wind. Topservice na verkoop zit diep in ons DNA. We hebben niet alleen een fast lane voor snelle herstellingen, klanten kunnen ook hun herstelling online inplannen. En sta je met een defect onderweg aan de kant? Dan is er onze mobiele depannagedienst die we binnenkort ook in een abonnementsformule aanbieden. Mobiel blijven op twee wielen is niet langer een recreatief gegeven, maar een onderdeel van de dagelijkse activiteiten binnen de stad. Service en kwaliteit zijn dan ook sleutelwoorden bij ons.”

Boek een testrit

In de vijf winkelpunten kun je allerlei modellen uittesten. De fietsspecialisten nemen ruim de tijd om je te adviseren. Bij Fietsen de Geus kan je ook terecht voor leasingmogelijkheden. “Het grote voordeel bij leasing is dat je een groter bedrag kun uittrekken. Je betaalt de e-bike vanuit je brutoloon en dat kan ook nog eens gespreid. Wil je als particulier ook genieten van een gespreide betaling, dan werken we daarvoor samen met kredietverstrekkers”.

Riese & Müller Experience Store

De laatste bekroning van het vakmanschap van Fietsen De Geus, is de toekenning van de titel Riese & Müller Experience Store aan de winkel in Schoten. Deze felbegeerde onderscheiding geeft Riese & Müller alleen aan fietshandelaars die het gehele gamma voeren én bewezen hebben diepgaande kennis te bezitten over elk aspect van het Duitse fietsenmerk. Als fietser weet je daarom zeker dat je bij Fietsen De Geus optimaal geadviseerd wordt bij de aankoop van je Riese & Müller.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal