De Lovens Explorer staat klaar voor een proefrit

Stijlvol, veilig en innovatief: de Lovens bakfiets is vanaf nu verkrijgbaar

Na twee jaar vol intensieve voorbereidingen en kwaliteitscontroles is de elektrische bakfiets van Lovens klaar voor de verkoop. Dit gloednieuwe merk van producent Optima Cycles introduceert een design dat afgestemd is op millennials: gezinnen met kinderen, die in of rond een stad wonen. De Lovens bakfiets staat vanaf nu bij zorgvuldig geselecteerde fietsenwinkels op de winkelvloer, klaar om uit te proberen.

Met haar jarenlange ervaring in het produceren van e-bikes en cargo bikes voor Dutch ID en andere bekende merken, heeft de Nederlandse producent Optima Cycles haar bekwaamheid bewezen. Met de introductie van een gloednieuwe elektrische bakfiets breekt het bedrijf nu een nieuwe markt open. Ramon Vial, CCO bij Optima Cycles vertelt: “Onze visie was van begin af aan om niet zomaar een bakfiets te ontwikkelen, maar een product dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de moderne consument.” CTO Michiel Dreef vervolgt: “Ultiem rijcomfort, state-of-the-art design en innovatieve technologie: dat is Lovens! Wij zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en kijken reikhalzend uit naar het moment dat de bakfietsen in het straatbeeld te zien zijn.”

Drie unieke uitvoeringen

Veiligheid, comfort en een state-of-the-art design werden de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van Lovens. De bakfiets is een product om mee gezien te worden, van hoge kwaliteit en met de gebruiksvriendelijkheid van een auto! De kabelbesturing van de Lovens is volledig ingekapseld en onderhoudsvrij. Dankzij de kleine draaicirkel is het zeer comfortabel fietsen en manoeuvreer je makkelijk door smalle straatjes. De Lovens elektrische bakfiets is verkrijgbaar in drie varianten, die allen uitgerust zijn met een Bosch middenmotor, onderhoudsarme riemaandrijving en krachtige hydraulische schijfremmen.

Silver Grey
Moss Green
Personalisatie, extra features en accessoires

Personalisatie is troef bij Lovens. De trendy e-bakfiets is verkrijgbaar in twee framekleuren: Moss Green en Silver Grey. Zowel het bankje met rugleuning, het zadel als de handgrepen zijn van vegan leer en verkrijgbaar in zwart of bruin. Aan jou om te combineren naar wens! Bovendien kan je kiezen voor heel wat extra features, zoals GPS anti-diefstalbeveiliging of een accu-upgrade. Binnenkort lanceert Lovens ook een hele lijn accessoires, waaronder een regenhuif, een luxe beschermhoes, een extra zitbankje, LED dagrijverlichting en adapters voor Maxi Cosi en kinderfietsstoelen.

Probeer ‘m zelf

De Lovens bakfietsen worden verkocht via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland en België. Dankzij een samenwerking met KBC Fietsleasing kan je in België ook een Lovens bakfiets leasen aan een voordelig tarief. Alle Lovens dealers zijn inmiddels voorzien van een demomodel in de winkel, je kan de bakfiets dus zélf gaan testen. Als kers op de taart kan je ook, op afspraak, een bezoek aan de showroom en fabriek van Lovens in Beverwijk brengen.

Ontdek de Lovens modellen en verkooppunten op www.lovensbikes.com.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lovens is een merk van Optima Cycles, de producent van Dutch ID e-bikes en FirstBike. Lovens staat voor alternatieve vormen van mobiliteit en wil bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. De elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie wil Lovens verder gaan waar anderen stoppen. LOVENS. LOVE TO GO BEYOND.

Lees onze magazine digitaal