Fietsen De Geus: Focus op cargo en longtail

In Antwerpen is Fietsen De Geus dé referentie bij uitstek voor elektrische cargo- en longtailbikes. Beide e-biketypes beantwoorden perfect de stedelijke mobiliteitsproblematiek. Daarnaast ontzorgt Fietsen De Geus de e-biker met allerhande services.

Dit voorjaar opende Fietsen De Geus in Schoten zijn vierde vestiging. Samen met de filialen in Antwerpen, Edegem en Berchem heeft Fietsen De Geus dan op vier locaties de beste fietsoplossingen in huis. “Je kunt gerust stellen dat de cargofiets in ons dna zit. Het is een waardig alternatief voor de stadsauto. Zowel de elektrisch ondersteunde cargofiets als de e-longtail kenden een kwalitatieve evolutie. De overheid blijft ook in zijn fietsinfrastructuur investeren. Het succes van deze e-biketypes zal dus enkel nog toenemen,” zegt Pieter Fillet.

Best of both worlds

Een longtail e-bike is een mooi alternatief voor wie thuis weinig ruimte heeft om zijn fiets te stallen of voor wie een bakfiets te groot of te zwaar vindt om mee te rijden. “De longtail is the best of both worlds tussen een bakfiets en een reguliere e-bike. Hij weegt gemiddeld 20 kg lichter dan een bakfiets en stuurt gemakkelijker. Het logge gevoel dat je bij een bakfiets kunt hebben, heb je bij een longtail nooit.”

 

“Geen compromis op kwaliteit en toch steeds een rechtvaardige prijs.”

 

Fietsen de Geus gaat honderd percent voor kwaliteit en heeft een breed assortiment van A-merken in huis. Naast cargofietsen vind je er ook speed pedelecs, stadsfietsen, vouwfietsen en sportieve fietsen, stuk voor stuk duurzame modellen met uitmuntende technische onderdelen. “Wij sluiten geen compromis op kwaliteit en hanteren toch steeds een rechtvaardige prijs.”

Totale ontzorging

Bij Fietsen De Geus kun je ook terecht voor leasingmogelijkheden. “Het grote voordeel bij leasing is dat je een groter bedrag kun uittrekken. Je betaalt de e-bike vanuit je brutoloon en het kan ook nog eens gespreid. Voor particulieren die ook van een gespreide betaling willen genieten, werken we samen met kredietverstrekkers.”

Verder biedt Fietsen De Geus ook fietsverzekeringen en pechbijstand aan. “Voor de totale ontzorging zorgen onze vervangbakfietsen, die we in alle filialen hebben staan. Zo kunnen we mobiliteit garanderen. Belangrijk voor wie dagelijks van zijn bakfiets afhankelijk is. Mobiel blijven op twee wielen is niet langer een recreatief gegeven, maar onderdeel van de dagelijkse activiteiten in de stad. Service en kwaliteit zijn dan ook sleutelwoorden bij ons.”

Boek een testrit

Op de eerlang vier locaties van Fietsen De Geus kun je allerlei modellen uittesten. Zo kun je uitmaken of je voorkeur uitgaat naar een cargofiets dan wel naar een longtailbike. De fietsspecialisten nemen ruim de tijd om je extra advies te geven. De belangrijkste merken in hun gamma zijn Urban Arrow, Lovens, Bullitt, Riese & Müller, Veloe en Bergamont. Reserveren kan uitsluitend via de website www.fietsendegeus.be.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal