Flyer: Zwitserse topkwaliteit

Zwitserse topkwaliteit

Met de introductie van de nieuwe Upstreet en Gotour breit Flyer een aantrekkelijk vervolg aan zijn succesverhaal. De combinatie van passie, functionaliteit en innovatie maakt van het Zwitserse merk een gesmaakte premiumspeler in de e-bikemarkt.

 

Mensen verplaatsen zich steeds liever op een milieuvriendelijke manier die bijdraagt aan hun welzijn en gezondheid. Flyer wil de mobiliteit van morgen helpen vormgeven. Vandaar de sterke focus op de ontwikkeling van een moderne fiets die het alledaagse gebruiksgemak centraal stelt. E-bikes van Flyer zijn meer dan een perfect alternatief voor je auto.

Geïntegreerde accu

Een tot in de kleinste details doordacht frametype en een lange levensduur voor alle componenten: dat zijn net zo’n belangrijke factoren bij de ontwikkeling als het hoogwaardige, moderne design. Het doel is puur rijplezier en maximale vrijheid op twee wielen. Highlights van de nieuwe modellen zijn absoluut het nieuwe framedesign, de geïntegreerde accu, de speciaal door Flyer ontwikkelde stuurpen, waarbij de kabels verdwijnen in het frame, en het eigen verlichtingsontwerp.

 

“Het doel: puur rijplezier en maximale vrijheid op twee wielen.”

 

Flyer Upstreet

Met zijn uitgebreide configuratiemogelijkheden en doordachte details voor het dagelijkse stadsverkeer gooit de nieuwe telg in het Upstreet-gamma hoge ogen. De Upstreet is immers de perfecte metgezel, dag en nacht. Wendbaar, slim en klaar voor elke uitdaging: dat is zijn blauwdruk. Het slimme aandrijfsysteem beschikt over gps-navigatie via mobiele telefoon en de mogelijkheid om vier ondersteuningsniveaus volgens je wensen en verwachtingen in te stellen.

De krachtige motor met royale accu en optionele range extender maakt nieuwe records qua actieradius mogelijk. De Upstreet is verkrijgbaar in drie verschillende frametypen en drie kleurvarianten. 

Flyer Gotour

De nieuwe Gotour is de perfecte e-bike voor alle avonturiers. Eersteklas prestaties van motor en accu zijn gekoppeld aan een comfortabele zitpositie. Bovendien is de nieuwe Gotour zeer overtuigend door de nieuwste technologie en een fris design. Samen met het comfortabele zadel zorgt de rechte zitpositie voor een bijzonder aangenaam rijgevoel. Zo kun je talloze uren op de fiets doorbrengen.

Bij de uitrusting krijg je op termijn de keuze tussen Enviolo-naafversnellingen met Gates Carbon Drive of Shimano-derailleurs; het eerste jaar zullen evenwel enkel naafversnellingen beschikbaar zijn.Om een maximale veiligheid te garanderen, is de Gotour verkrijgbaar met het nieuwste ABS-remsysteem. Zeer praktisch zijn bovendien de bagagedragers met zijtasbevestiging, de spatborden en de krachtige en elegant ingebouwde verlichting. 

Geselecteerde dealers

Pioniersgeest, Zwitserse precisie en het streven naar topkwaliteit vormen de basis waarop Flyer begin jaren negentig is opgericht. Vandaag leveren driehonderd medewerkers in Huttwil, hartje Zwitserland, dagelijks tot vierhonderd hoogwaardige e-bikes af. Sinds de oprichting is Flyer een premiummerk, waarvan de modellen uitsluitend te koop zijn via geselecteerde dealers, die zorgvuldig uitgekozen zijn op basis van hun competentie en uitstekende service.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal