Moustache: Voor elk terrein!

Halfweg vorig jaar blies Moustache zijn eerste tien kaarsjes uit. Het fietsmerk uit de Vogezen focuste van bij de start uitsluitend op elektrische fietsen en is vandaag absoluut een referentie in die markt. Hun high-end e-bikefamilies laten niemand onberoerd.

“Wij zijn er al een decennium van overtuigd dat we de auto veelal kunnen vervangen door een e-bike,” zegt pr-manager Clement Bonneau. “Die overtuiging motiveert ons nog elke dag om innovatieve producten te ontwikkelen. Een flink aantal van onze modellen zijn uitgerust met de superieure Bosch Smart System-technologie, een soort verbonden ecosysteem dat fietsers gemoedsrust geeft. Het is de schakel tussen je motor, accu, display en afstandsbediening op je stuur. De e-Bike Flow-app regelt het hele gebeuren.”

Lundi 27

In een notendop waar de Lundi 27 voor staat? Gemakkelijk te besturen, nauwkeurig, stabiel, comfortabel en betrouwbaar dankzij het innovatieve triple cavity-frame, waarin de Bosch PowerTube-accu geïntegreerd is. De fiets biedt een ongeëvenaarde laterale stijfheid voor stabiliteit en veiligheid, maar is toch flexibel genoeg om oneffenheden comfortabel op te vangen, met dank aan de dikkere, comfortabelere banden. Het herkenbare Moustache-stuur is een ‘high riser’. De kabels zijn ingewerkt en je kunt een adapter voor een mandje monteren.

Samedi 27 Xroad FS

Met zijn geoptimaliseerde geometrie, compact frame en verlaagd zwaartepunt voelt de Samedi 27 Xroad FS zich thuis in de stad zowel als op het platteland, zowel op fietspaden als op bergwegen. De Xroad is de cross-over onder de elektrische fietsen: steeds polyvalent en kwaliteitsvol, op welk terrein dan ook. De e-bike combineert de mogelijkheden van een stadsfiets met die van een mountainbike. The best of both worlds!

“Onze motivatie: elke dag innovatieve producten ontwikkelen.”

Samedi 29 Trail

De Trail brengt twee ambities samen: wendbaarheid en prestaties. Of je nu graag urenlang klimt of tegen je vrienden racet, de fiets zal je dorst naar trails perfect lessen. Door de accu zo dicht mogelijk bij de motor te plaatsen en het gewicht effectief te verdelen over het frame, creëert Moustache een superieur dynamisch rijgevoel. De Magic Grip Control maakt de Trail-vering nog comfortabeler, efficiënter en dynamischer.

Lundi 20 Longtail

Met zijn laadvermogen tot 200 kg is de Lundi 20 Longtail een echte krachtpatser. De nieuwe Bosch Cargo Line-motor – betrouwbaar en zelfs bij lage snelheden ultrakrachtig – maakt het mogelijk elke vracht vlot te vervoeren. Dankzij de Albert-beveiligingsstang, die compatibel is met verschillende types kratten en accessoires, kun je al je bagage in een oogwenk bevestigen. De 20″-wielen zorgen voor een verbluffende wendbaarheid, ook bij het manoeuvreren.

www.moustachebikes.com

Focus op duurzaamheid

Tien jaar geleden startte Moustache met twee mensen, vandaag geeft het merk 180 mensen werk. De werknemers bevolken een ruime hal van 10 000 m². Ontwerp, R&D, assemblage en verkoop vinden er onderdak. Deze zomer wordt een extra ruimte van 3200 m² in gebruik genomen, die volledig op hernieuwbare energie zal draaien en die bovendien uitgerust zal zijn met een regenwaterrecuperatiesysteem en elektrische oplaadstations.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal