Norta 100% elektrisch: Focus op service na verkoop

Wie een e-bike wil kopen, maar geen model van dertien in een dozijn, vindt bij de Belgische fietsenfabrikant Norta uit Olen een perfect exemplaar op maat. Het familiebedrijf richt zich voortaan uitsluitend op de ontwikkeling en de productie van e-bikes.

A la carte

Al meer dan honderd jaar zijn flexibiliteit, innovatie en kwaliteit de sleutelwaarden bij Norta. “We geloven nog heel sterk in een lokale, flexibele productie. Daarom blijven we voortdurend investeren in onze fabriek in Olen. Dit jaar is onze poederlakkerij volledig vernieuwd en zijn er elektrische ovens geïnstalleerd. Met onze gloednieuwe zonnepaneleninstallatie voorzien we ze bovendien ook zelf van de nodige energie.”

“We willen ons verder specialiseren en kiezen in 2023 voor een exclusieve samenwerking met Bosch, al meer dan tien jaar hét referentiemerk voor innovatieve aandrijfsystemen,” verklaart Stefanie Van Hemelen.

De geschikte e-bike samenstellen is maatwerk: motortype, versnellingssysteem, kleur… In functie van je persoonlijke noden en wensen kun je alle opties zorgvuldig selecteren. Norta produceert elke e-bike op bestelling. “Toch slagen we erin om de e-bike binnen de twee weken na bestelling in de winkel te leveren. Dat maatwerk is absoluut een troef waarmee Norta zich van de concurrentie onderscheidt.”

Meetbare kwaliteit

Je kunt de e-bikes van Norta uitsluitend kopen in een uitgebreid netwerk van professionele dealers. Klanten kunnen er zich steeds door experts laten adviseren en kunnen rekenen op een uitstekende service na verkoop. “Bij Norta zijn we ervan overtuigd dat snelle service zeer belangrijk is. Als klanten hun e-bike voor pendelverkeer gebruiken, moet hij bij pech zo snel mogelijk gerepareerd kunnen worden.”

“Norta produceert elke e-bike op bestelling.”

Norta maakt er dan ook een punt van om steeds voldoende wisselstukken in voorraad te hebben voor de dealers. “Zo kunnen we in geval van garantie ook snel schakelen.” Bij Norta is kwaliteit al vier generaties een vaste waarde. Het blijft trouwens niet enkel bij woorden. “Kwaliteit kun je meten. Daarvoor werken we samen met een gespecialiseerd universitair lab in Aken. Al onze e-bikes worden er volgens de strengste Europese normen getest.”

Ervaar het zelf

Kwalitatieve e-bikes hebben een prijskaartje. Daarom kun je maar beter uitgebreid testen en vergelijken. Benieuwd naar een Norta e-bike? Tot en met juni ben je op zaterdagochtend zonder afspraak welkom in de Norta-fabriek in Olen. Onder vakkundige begeleiding kun je het hele assortiment uittesten. In de toonzaal kun je bovendien alle Norta-modellen in alle kleuren bekijken. Bezoek www.norta.be voor meer informatie.

 

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal