O2feel, joie de vivre op twee wielen

O2feel, joie de vivre op twee wielen

Sterk design, comfort, innovatie en duurzaamheid zijn de vier troefkaarten van O2feel. Met al meer dan 100 000 geproduceerde fietsen is het Noord-Franse merk goed op weg om een sleutelspeler te worden in de e-mobiliteit.

“Voor wie bewegingsvrijheid en dagelijkse geluksmomentjes zoekt.”

De e-bikes van O2feel worden volledig in eigen huis getekend en geproduceerd. Het gamma fietsen is zo ontworpen dat elke e-biker een model naar zijn smaak en volgens zijn technische verwachtingen vindt. De catalogus telt vier categorieën – Comfort, Dynamic (de fietsversie van een SUV), Utility (longtail- en plooifietsen) en Sport – die samen goed zijn voor 32 modellen, beschikbaar in zo’n 160 uitvoeringen. O2feel is er voor wie van bewegingsvrijheid houdt en op zoek is naar dagelijkse geluksmomentjes.

Natuurlijk trapgevoel

O2feel noemt zichzelf een historische partner van Shimano. Het Italiaanse merk overtuigt door zijn expertise van meer dan honderd jaar en zijn innovatiecapaciteit. O2feel tekende voor zijn motorisatie dan ook een langdurige samenwerkingsovereenkomst. Shimano heeft een baanbrekende progressieve ondersteuning ontwikkeld, die een natuurlijk trapgevoel genereert en trouw blijft aan het ‘klassieke fietsen’. Traditie en hedendaagse innovatie reiken elkaar dus de hand, en elke rit met een e-bike van O2feel brengt je joie de vivre.

Drie toppers

De iSwan (Comfort-gamma) is het iconische model van het merk: een topproduct pur sang met high-end componenten. Het ‘zwanenhals’-frame garandeert een hoge zitpositie en een vlotte opstap. De iSwan is perfect voor dagelijks gebruik, maar je cruiset er ook prettig mee over jaagpaden. Vanaf 2699 euro – ook beschikbaar in een beperkte Roland Garros-versie.

De Equo (Utility) is het eerste longtailmodel waarmee O2feel uitpakt. Opvallend zijn het alumnium frame en de verschillende bandenmaten: 26 inch vooraan, 20 inch achteraan. Het lage zwaartepunt zorgt voor een grote stabiliteit bij zware gewichtsbelasting (kan tot 180 kg, inclusief de bestuurder). De Shimano EP8 heeft een koppel van 85 Nm. Vanaf 3999 euro.

De Vern (Dynamic) is een echte allrounder die zich dankzij zijn uitgekiende geometrie graag laat sturen, in de stad, op het platteland of tijdens lange toertochten. Vanaf 3899 euro.

www.o2feel.com

 

Vier jaar batterijgarantie

Sinds begin dit jaar geeft O2feel maar liefst vier jaar of 40 000 km garantie op zijn batterijen. Dat is meteen een primeur in de e-bikewereld én het is een sterk staaltje van duurzaamheid. Je gemoedsrust is verzekerd, ook als je je fiets tweedehands in huis haalt, want bij doorverkoop blijft de waarborgperiode gewoon geldig.

O2feel-ambassadeurs

Van bij de start heeft O2feel ervoor gekozen om via een netwerk van gespecialiseerde dealers te werken. De selectie gebeurt op basis van technische competentie, vakkennis en last but not least klantenservice. De 600 dealers in meer dan tien landen zijn echte O2feel-ambassadeurs, die de persoonlijke link leggen tussen de koper en het fietsmerk.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal