Op weg met Vaude

Van top tot teen fietsklaar

De juiste outfit maakt een wereld van verschil. ‘Juist’ betekent dan: geschikt voor wat je gaat doen. ‘Juist’ kun je ook begrijpen als: eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Daarvoor moet je dus bij Vaude zijn.

Betrouwbaar regenjack voor citybikers

Met dit moderne, stijlvolle regenjack heb je ook bij slecht weer een betrouwbare metgezel. De tweelagige jas is compact opvouwbaar, beweegt met je mee en is uitgerust met het Ceplex Active-membraan en een PFC-vrije Eco Finish. Regen en nattigheid deren je met deze jas niet.

Cyclist Jacket: € 170

Innovatieve, multifunctionele fietsschoen

Dit is niet zomaar een fietsschoen! Comfort, veelzijdigheid en performantie is waar deze leren schoen voor staat. De Dualflex-technologie zorgt ervoor dat je voeten tijdens het trappen niet omzwikken op de pedalen en tegelijkertijd ondersteunt ze een natuurlijke afrol van de voet bij het lopen. Uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Goed om weten: in samenwerking met TerraCare wist Vaude het leer in deze schoen op een milieuvriendelijke manier te verwerken.

TVL Asfalt Dualflex: € 180

Bagagedragertas specifiek voor e-bikers

Een nieuwe favoriet voor e-bikers, gemaakt van gerecycleerd polyester. Stijlvol en uitermate praktisch, met een apart vak voor de accu en voor je laptop, en een aantal externe vakken met ritssluiting. Je kunt de tas zowel links als rechts aan je bagagedrager bevestigen. Inhoud: 28 liter (max. 10 kg).

eBack Single: € 120

Modulaire fietstas, kan ook als rugzak

Een allrounder en dus meteen ook de perfecte metgezel voor elke fietser. Deze functionele fietstas kan ook als chique laptoptas dienstdoen. De bagagedragerophanging berg je in een handomdraai op in het achtervak. De tas is tevens ‘Osram Ready’, voor extra zichtbaarheid.

CityGo Bike 23: € 140

Winddicht softshelljack voor fietsers

Een softshelljas die je tegen weer en wind beschermt, is onmisbaar. Dit superdunne exemplaar is uitgerust met een Windproof Green-membraan van gerecycleerd S-Cafe en afgewerkt met een PFC-vrije Eco Finish. Reflecterende elementen maken het stijlvolle plaatje compleet.

Cyclist Softshell Jacket: € 150

      Waarom voor Vaude kiezen?

  • De mooiste collecties, uiteraard. Zowel voor doorgewinterde buitenmensen als voor urban avonturiers, geschikt voor alle leeftijden en voor een scala van activiteiten.
  • Vaude is een van de milieuvriendelijkste fabrikanten van outdoor- en bikeproducten wereldwijd. Het merk is Leader bij de Fair Wear Foundation en bekleedt al jaren een toppositie op greenroomvoice.com.
  • Alle producten die het Green Shape-label dragen (zoals alle producten op deze pagina!), zijn functioneel, milieuvriendelijk, herstelbaar en/of recycleerbaar, eerlijk geproduceerd en van duurzame materialen gemaakt.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal