VELO DE VILLE: E-bikes op maat van de gebruiker

VELO DE VILLE staat synoniem voor een exclusieve lijn premium e-bikes, elk met een eigen uniek verhaal. Het Duitse merk vertaalt de individuele voorkeur van elke fietser naar een e-bikeconfiguratie die perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijke wensen. En steeds weer vanuit een grondige vakkennis en veel liefde voor de stiel. Bij VELO DE VILLE past de fiets zich aan de wensen van de consument aan en niet omgekeerd.

De grote kracht en uitstraling van VELO DE VILLE ligt ongetwijfeld in zijn custom-made aanpak, met een sterke focus op het detail en een uitmuntende kwaliteit. Elke op maat gemaakte fiets is een pareltje op zich. Gaat het over esthetiek, ergonomie, techniciteit of een harmonieuze mix van de drie, VELO DE VILLE vertaalt persoonlijke voorkeuren naar een dito mobiliteit. Op elk vraag heeft VELO DE VILLE een antwoord.

Duurzaam

“Onze online configurator is een superhandige tool om onze individuele aanpak te illustreren. Hij helpt klanten bij het samenstellen van hun droomfiets. Van een eigentijdse uitstraling tot de perfecte geometrie, van een levendig kleurenpallet tot de keuze van verlichting en pedalen,” zegt Christof Reitemeier, CMO bij VELO DE VILLE. “Als pionier op het gebied van geïndividualiseerde productie zetten we ons onvermoeibaar in voor duurzaamheid en gebruiken we sinds 1998 een milieuvriendelijk poedercoatsysteem voor het kleuren van frames”.

Premium basisuitrusting

Het voorbije jaar nam VELO DE VILLE elk basismodel zorgvuldig onder de loep en voerde de nodige optimalisaties door. Met de AEB ontwikkelde VELO DE VILLE een veelzijdig model dat zowel geschikt is voor lange tochten als voor het dagelijks pendelverkeer. Met een premium basisuitrusting en een uitgebalanceerde combinatie van comfort en sportiviteit is de AEB een echte allrounder.

Ondertussen zit de CEB, een sportievere SUV-fiets, in een nieuw geometrisch kleedje. Hij springt in het oog met zijn lage instap en zijn trapeze- of diamantvormig frame. De nu lichtere en visueel slankere CEB behoudt wel zijn comfortabele zitpositie en upright ergonomie.

Modulaire gebruiksvriendelijkheid

De KEB op zijn beurt is ontworpen met een compacte opslag en een optimaal draagcomfort voor ogen. Dit model wil de harten winnen van zowel de pendelaars als bijvoorbeeld de kampeerliefhebbers of zeilers die een fiets aan boord willen hebben. Zowel de CEB- als de KEB-serie zijn uitgerust met de geavanceerde SX-motor van Bosch. Voor nog meer maatwerk introduceert VELO DE VILLE de nieuwe kleurvarianten petroleumblauw, robijnrood, saharabruin en olijfgroen. Het nieuw ontwikkelde bagagereksysteem zet een nieuwe standaard in modulaire gebruiksvriendelijkheid.

Over VELLO DE VILLE

VELO DE VILLE is een familiebedrijf dat in 1966 werd opgericht in de buurt van de Duitse fietshoofdstad Münster, en ondertussen meer dan 250 medewerkers telt. Meer dan 10 procent van het team bestaat uit mensen met een handicap, die volledig geïntegreerd zijn in het dagelijkse werk en deel uitmaken van het succes. Voortdurende groei en specialisatie in productie op maat maken van VELO DE VILLE een belangrijke speler in heel Duitsland en Europa.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal