Eén e-bike voor het hele gezin

Naar de schoolpoort, de supermarkt of het werk? Veilig én comfortabel met de Cortina E-U4 Transport Family.

Steeds meer gezinnen kiezen voor een e-bike als enige aanvulling op hun wagen. Maar dan is het natuurlijk belangrijk dat je fiets goed uitgerust is en alle mogelijke scenario’s de baas kan. “Met een robuust frame, een lage instap en eindeloos veel uitbreidingsmogelijkheden is de E-U4 Transport Family dé metgezel voor jouw gezin”, vertelt Sarah Van Haute, marketeer bij Cortina België.

Cortina biedt met de E-U4 Transport Family een elektrisch ondersteund alternatief voor de U4, de klassieke Nederlandse transportfiets die het merk haar bekendheid bracht. “Zo combineren we alle handigheden van onze oude favoriet met de elektrische aandrijving van een Bafang M300 middenmotor. Een comfortabele, gebalanceerde en veilige rit gegarandeerd.” 

Afgestemd op je gezin

Dat de E-U4 Transport Family tegen een stootje kan, dat staat vast. “Alles begint bij het robuust frame. Dat werd op verschillende punten verstevigd, ook de achterdrager bijvoorbeeld. Combineer dat met een toegankelijke instaphoogte, een handig stuurslot en krachtige remmen, en je krijgt een favoriet onder fietsende ouders.”

… een favoriet onder fietsende ouders.

 

Cortina E-U4 Transport Family

Motor: Bafang M300 43v
Type: middenmotor met rotatiesensor
Batterij: 450 Wh, 600 Wh (+ €100) of 750 Wh (+ €200)
Electronica: 9 ondersteuningsstanden
Aandrijving: ketting
Versnellingen: Shimano Nexus 7-speed
Remmen: Shimano C6000 rollerbrakes
Kadergrootte: 50cm (1,57m tot 1,77m) of 57cm (1,75m tot 1,95m)
Kleur: Elegance Green Matt (afgebeeld) of Spicy Silver Matt
Extra’s: middenstandaard, kindveilig zadel, voor- en achterdrager, stuurslot, …
Prijs: vanaf € 2249 

Met zijn stevige voor- en achterdrager en een breder stuur, kan je op de E-U4 Transport Family tot wel twee kinderzitjes monteren. “Bovendien zorgt de dubbele standaard ervoor dat je je kinderen veilig op en af de fiets kan halen. Tijdens de rit kunnen er ook geen kleine vingers op gevaarlijke plekken terecht komen, want de e-bike is uitgerust met een kindveilig zadel.”

Krachtig en gebalanceerd 

De E-U4 Transport Family ondersteunt je trapkracht met een Bafang M300 43v middenmotor. “Die biedt, in vergelijking met een naafmotor in het voorwiel, een ideale gewichtsverdeling. Met 9 ondersteuningsstanden en een meeloopfunctie kom je steeds snel, comfortabel en uitgerust op je bestemming aan.”

… een ideale gewichtsverdeling.

 

Het stijlvol Cortina DNA

“Omdat stijl voor ons net zo belangrijk is als functionaliteit, komt ook de E-U4 Family in twee hippe kleuren: Elegance Green Matt en Spicy Silver Matt. Een uitgebreid gamma aan Qibbel en Cortina accesoires, van kinderzitjes tot een windscherm of een handige bak, biedt oneindig veel personalisatiemogelijkheden.”

… oneindig veel personalisatiemogelijkheden.

Ontdek alle modellen van Cortina op www.cortinabikes.be.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal