Innovatie bij Flyer

Limited Anniversary Edition

Een kwarteeuw na de introductie van zijn eerste e-bike blijft Flyer innoveren. Dit jaar pakt de Zwitserse producent uit met een waar modellenoffensief: een dynamische speed pedelec, een speciaal model voor grote en zwaardere gebruikers, en een update van de Gotour6. Zijn zilveren jubileum viert Flyer met een speciaal en aantrekkelijk jubileummodel.

De Upstreet6 is de nieuwste elektrische stadsfiets waarmee je stressloos in de verkeersdrukte je weg vindt. Uitermate stijlvol is hij eveneens. De highperformance naafmotor met een vermogen van 825 watt zorgt voor een krachtige ondersteuning. De combinatie met een 810 Wh FIB-accu staat garant voor een zeer grote actieradius. De strakke lijnen en fraaie details geven de fiets een dynamische uitstraling.

Perfecte ergonomie
Dankzij zijn uiterst robuuste bouw en degelijke, stabiele componenten heeft de Upstreet3 een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 180 kg. Dat maakt hem perfect voor wat zwaardere gebruikers. Dankzij de aanvullende frameversies XXL en XXXL trappen mensen met een lichaamslengte tot 2,15 meter comfortabel. De Upstreet3 is voorzien van een Flyer SIB-accu met een capaciteit van 750 Wh en een Panasonic GX Ultimate-motor met een koppel van 90 Nm. Samen bieden ze een uitzonderlijk krachtige ondersteuning en een constant vermogen.

Populairste model
Veruit het meest gegeerde model in het gamma is de Gotour6 7.23. Die is uitgerust met een Enviolo TR Automatiq, Gates Carbon Drive CDX-versnellingsnaaf. Daarmee kan de eigenaar kiezen voor de trapfrequentie en de naaf doet het werk. Naargelang van de omstandigheden schakelt de naaf een versnelling hoger of lager. Het model van 2021 heeft niet langer een draaisysteem, enkel een handschakeling die je maar één maal hoeft in te stellen. Met enkel een bedieningspaneel rechts ziet het stuur er dan ook een stuk eenvoudiger uit.

“De duizend genummerde jubileummodellen zijn een echt collector’s item.”

Exclusief jubileummodel
Het minste wat je van de Upstreet5 Anniversary Edition kunt zeggen, is dat hij danig in het oog springt. De limited edition-uitvoering onderscheidt zich door zijn exclusieve retrolak en de nieuwste technologie. Een elektronische Rohloff-naafversnelling, een hoogwaardig kleurendisplay en een krachtige Panasonic GX Ultimate-motor zijn de blikvangers. Ieder model is genummerd en met slechts duizend exemplaren is het een echt collector’s item.

Wat mag dat kosten?

Upstreet6
enkel herenfame ‘Gents’,kleur ‘Black Gloss’
catalogusprijs: vanaf € 5249.

Gotour6
kleuren ‘Black Matt’ en ‘Jeans Blue Gloss’
catalogusprijs: vanaf € 3799.

Upstreet3
framevarianten ‘Gents’ en ‘Comfort’
catalogusprijs: vanaf € 4999.

Upstreet5 Anniversary Edition
framevarianten ‘Gents’ en ‘Comfort’
catalogusprijs: vanaf € 7499.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal