Kleurrijk, hip en veelzijdig

Dat is onmiskenbaar Cortina

Sinds zijn ontstaan in 2006 veroverde fiets- en lifestylemerk Cortina in geen tijd de harten van de Nederlandse fietsbevolking. “Met een gamma aan hippe, praktische en toegankelijke modellen wil Cortina iedereen aan het fietsen krijgen: van schoolgaande jongeren tot bliksemsnelle pendelaars en ijverige ouders”, vertelt Sarah Van Haute, marketeer bij Cortina België. Met ook 9 elektrische modellen in het arsenaal richt Cortina nu zijn pijlen op de Belgische consument.

Een uitgekiende mix leveren tussen stijlvol design en dagelijks gebruiksgemak, dat blijft voor traditionele fietsmerken een moeilijke opdracht. “Maar niet voor Cortina! Onze fietsen zijn niet alleen kleurrijk en hip, ze zijn ook uitermate veelzijdig. Dankzij het AtranVelo System (AVS) en de vele Cortina accesoires, van fietstassen tot hondenmanden, sluit jouw fiets naadloos aan bij je levensstijl.”

Een fiets die naadloos aansluit bij je levensstijl.

Een uitgeruste alleskunner

Het e-bike aanbod van Cortina bestaat uit 9 modellen. “Van basismodellen met een naafmotor in het voorwiel tot gespecialiseerde modellen met een krachtige middenmotor. Middenin ons e-bikesegment vind je de E-Common: een stijlvolle, uitgeruste alleskunner met een aantrekkelijk prijskaartje.”

De E-Common is ook beschikbaar in een Family-model. Dankzij het verlaagde frame kan je moeiteloos met je voeten aan de grond, alsook is het zadel uitgerust met kindveilige vering.

Daarnaast beschikt deze e-bike over een speciale achterdrager met de mogelijkheid tot verlenging. “Zo kan je zowel een kinderstoeltje als fietstassen monteren. Met de eenvoudig verstelbare stuurpen verander je snel de hoogte van het fietszadel zodat ook vaders gebruik kunnen maken van de E-Common Family.”

Zorgeloos naar het werk of de schoolpoort

In de eeuw van verzadigde wegen is de elektrische fiets hét alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. “Met Cortina Zakelijke Lease geniet je nu aan een vast bedrag per maand van zorgeloos fietsplezier, onderhoud en verzekering inclusief. Geïnteresseerde werknemers of werkgevers kunnen terecht bij één van de Cortina Lease dealers in België.”

Zorgeloos fietsplezier, onderhoud en verzekering inclusief.

Maar ook nu er minder gependeld wordt in coronatijden wint de fiets terug aan populariteit. “Een goed uitgeruste e-bike is namelijk een handig vervoersmiddel voor het hele gezin. Jongeren en ijverige ouders gaan er moeiteloos mee naar de school of de supermarkt. En dat op een veilige, betrouwbare en comfortabele manier.”

Ontdek het hele gamma van Cortina op www.cortinabikes.be.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Cortina E-Common M300

Motor: Bafang M300 43v
Type: middenmotor met rotatiesensor
Batterij: 450 Wh, 600 Wh (+ €100) of 750 Wh (+ €200)
Electronica: 9 ondersteuningsstanden, gearsensor
Aandrijving: ketting
Versnellingen: Shimano Nexus 7-speed
Kadergrootte: dames 50 of 57, heren 56 of 61
Prijs: € 2299

Cortina E-Common M420

Motor: Bafang M420 43v
Type: middenmotor met kracht- en rotatiesensor
Batterij: 450 Wh, 600 Wh (+ €100) of 750 Wh (+ €200)
Electronica: 5 Eco- en 5 Sportstanden, gearsensor, USB-laadpoort
Aandrijving: ketting of riem
Versnellingen: Shimano Nexus 8-speed
Kadergrootte: dames 50 of 57, heren 56 of 61
Prijs: € 2499 (ketting) € 2799 (riem)
Ook beschikbaar als Family-model (zie foto) voor € 2449

Lees onze magazine digitaal