Wat is mijn ideale e-bike?

Keuze is troef bij Zwitserse e-bikepionier FLYER

De keuze is reuze, maar hoe kies jij nou de e-bike die het beste bij je past? De keuze komt veelal aan op persoonlijke voorkeur: je favoriete kleur, het frametype en algeheel uiterlijk. Toch is het ook verstandig om te bedenken waarvoor je de fiets zal gebruiken. Met een uitgebreide collectie aan tour-, stads- en crossoverfietsen biedt Zwitsers merk FLYER voor ieder wat wils. 

Omdat elektrische fietsen best prijzig kunnen zijn, is het belangrijk dat je een fiets kiest waaraan je dagelijks veel plezier zal beleven. Bekijk daarom voor je aankoop goed waarvoor je de fiets precies zal gebruiken. De ene fiets leent zich namelijk beter voor bepaalde doeleinden dan de andere. 

Daarom biedt FLYER een uitgebreide collectie met verschillende modellen, zo vind jij steeds de e-bike die aansluit bij jouw noden. Een overzicht.

Urban, tour en crossover

 

Een sportieve zithouding laat je actief aan de dag beginnen.

FLYER Urban collectie

Ook bekend als de FLYER Upstreet collectie. Deze  e-bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Een sportieve zithouding laat je actief aan de dag beginnen, terwijl je op weg naar huis de dag kan verwerken. Alle Upstreet-modellen zijn ook verkrijgbaar in een High Speed uitvoering, die pedaalondersteuning biedt tot 45 km/u. Ideaal wanneer 25 km/u niet snel genoeg is voor jou!

De Urban collectie start vanaf €3.599.

FLYER Crossover collectie

Lange tochten in het weekend, woon-werkverkeer of misschien wel een fietsvakantie? Zoals de naam doet vermoeden zijn de FLYER Crossover e-bikes in alle werelden thuis. De sportieve zithouding garandeert een actieve rit, terwijl je dankzij de mountainbikebanden ook makkelijk gravelpaden kan gaan verkennen. Tot slot zorgt de stevige bagagedrager ervoor dat geen bepakking te zwaar is. Een Crossover past perfect in jouw actieve leven.
De Crossover collectie start vanaf €4.699.

De FLYER Crossover e-bikes zijn in alle werelden thuis.

FLYER Tour collectie 

Boodschappen doen en lange fietstochten in het weekend? Dan is een e-bike uit de Tour collectie van FLYER precies wat je zoekt. De comfortabele, rechte zithouding biedt veel comfort en de ondersteuning van de Bosch-motor garandeert altijd een prettige rit. 

De Gotour3 bewijst zich als de beste metgezel voor alle dagelijkse activiteiten. Deze gezinsfiets is uitgerust met een voordrager en een verstevigde bagagedrager, perfect geschikt voor een kinderzitje dus. Ook kan de Gotour3 uitgerust worden met een kinderaanhanger, ideaal voor gezinsuitstapjes. 

De Tour collectie start vanaf €3.299.

Ongeëvenaarde prestaties

Dat de e-bikes van FLYER hoog vliegen, wordt bevestigd door de vele positieve klantenreacties. Ook sleepte het FLYER-gamma dit jaar al meerdere prijzen in de wacht. Zo werd de Upstreet5 best gestest in de ADR Fietstest 2021, verdiende de Upstreet6 op één na VAB Bike of the Year 2021 en werd de Gotour6 best getest door de Nederlandse consumentenbond.

Zo werd de Upstreet5 best getest in de ADR Fietstest 2021.

Wil jij zelf de wereld van FLYER ontdekken? Vind jouw ideale e-bike of de dichtstbijzijnde dealer.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Lees onze magazine digitaal